Η φωτογραφία με το “αγγελικό” κορμί της Στικούδη κάνει θραύση στο Instagram και μας κάνει όλους να “κολαστούμε

Η ίδια φροντίζει με τις εμφανίσεις και τις φωτογραφίσεις της να προκαλεί πανικό κυρίως στους άνδρες, αλλά και στις γυναίκες. Δε διστάζει ποτέ να κάνει μια αισθησιακή φωτογράφιση και δεν την απασχολούν τα κακόβουλα σχόλια μιας και γνωρίζει και η ίδια πως είναι sexy… κι όποιος αντέξει.

Η Κατερίνα Στικούδη λιώνει το Instagram και πάλι καθώς ανέβασε μια ιδιαίτερα sexy φωτογραφία που προέρχεται από την παραλία. Φοράει ένα αποκαλυπτικό μαγιό με το καλογυμνασμένο κορμί της να διαγράφεται άψογα. Μάλιστα χρησιμοποίησε και κάποια αυτοκόλλητα προκειμένου να αφήσει πολλά στη φαντασία του ανδρικού πληθυσμού. Στην εικόνα αναδεικνύονται τα εντυπωσιακά πόδια της και το υπέροχο μπούστο της.

Η Κατερίνα πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα μοναδικό τραγούδι και κλιπ. Το Retro, ή αλλιώς “Πίσω στο χθες”, είναι ένα καλοκαιρινό, ερωτικό, pop – urban τραγούδι, προάγγελος του επερχόμενου album της Κατερίνας με τίτλο “Soundtrack” που σύντομα θα κυκλοφορήσει.

Στο clip μεταφερόμαστε σε 4 διαφορετικές εποχές, με 4 διαφορετικές εικόνες, αλλά με το ίδιο συναίσθημα μελαγχολίας και ερωτισμού που κυλάει σε όλο το τραγούδι. Δείτε την Κατερίνα και τα κορίτσια που την πλαισιώνουν να μεταμορφώνονται – κυριολεκτικά – σε ένα ανεπανάληπτο ταξίδι στη μόδα και την αισθητική κάθε εποχής.

Το κομμάτι κυκλοφορεί από την Heaven. Το βίντεο κλιπ σκηνοθέτησε ο Γιάννης Μιχελόπουλος, που έκανε και τον μοντάζ. Τη μουσική και τους στίχους υπογράφει ο Βαγγέλης Dj Rico” Σερίφης και η ίδια η Κατερίνα Στικούδη.